TiBi kreatorji na vaši poti do izbranega cilja

mag. Alenka Oblak

Moderatorka procesov

Alenka: "Sem izobraževalka in moderiram procese, ki skupinam, organizacijam in posameznikom omogočajo razvoj in nove uvide. Ustvarjalne pristope vnašam v delo z organizacijami v vseh sektorjih družbe.

Po izobrazbi sem mag. znanosti s področja antropologije in socialna pedagoginja. Z navdušenjem delam v okoljih, kjer se srečujemo z bogastvom raznolikosti pri ljudeh - delam tako v slovenskem kot mednarodnem okolju z različnimi generacijami.

Zanimajo me ustvarjalni procesi ter potenciali sodelovanja in skupnega učenja, ki omogočajo kolektivno modrost skupine. Uporabljam pristope, ki podpirajo aktivne načine sodelovanja in raziskovanja potencialov sebe in skupine ter celovit razvoj osebe v varnem okolju."


mag. Alenka Zapušek

Strokovna sodelavka za promocija zdravja na delovnem mestu

Alenka: "Po izobrazbi sem magistra kemije, kar mi pride prav tudi v vsakodnevnem življenju - sploh pri ustvarjanju in preizkušanju različnih receptur - pa naj bo to v kozmetiki ali kulinariki.

Ko sva z možem podedovala kmetijo, se mi je življenje spremenilo. Z začetkom kmetovanja sem se začela zavedati pomena zdrave prehrane in naravne kozmetike.

Zgodila se je konoplja, pa gojenje zelišč in starih žit. Veliko raziskovanja - sebe in okolice, tako da danes preko različnih delavnic in programov širim znanje in ga z velikim veseljem predajam dalje.

Z mojim prispevkom, kjer spretno vkomponiram znanja z omenjenih področij v zabavne in enostavne programe, bo vaš tim v prihodnje lahko še bolj povezan."

Name Surname

Manager / Company

"Ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum."

mag. Barbara Zacirkovnik

Kreatorka, organizatorka in koordinatorka programov

Barbara je direktorica Zavoda Emendo, v sklopu katerega je skupaj s strokovnimi sodelavci oblikovala blagovno znamko TiBi - fitnes za kadre. Gre za fitnes v navednicah, v katerem po podobni filozofiji in zakonitostih pravega fitnesa trenirajo druge, mehke veščine.

Barbara: "Po je duši sem kreatorka, snovalka, organizatorka, koordinatorka, SF praktičarka, ..., po izobrazbi sem magistra ekonomskih znanosti - področje menedžmenta.

Neskončne izzive mi predstavljajo področja družbene odgovornosti, kamor spada tudi ravnanje s človeškimi viri, njihovi potenciali in razvoj. Prepričana sem, da smo ljudje tisti, ki spreminjamo stvari na bolje. Prepričana sem, da vsakdo izmed nas ima v sebi vse potrebne vire moči, ki nam pomagajo pri reševanju različnih življenjskih situacij. Močno verjamem, da smo sposobni, če zapustimo cono udobja in se otresemo rutinskega delovanja, videti stvari drugače. Lahko pridemo do uvidov, ki nam pokažejo način, kako se bomo "življenja" lotili."

mag. Bojana Drev

Strokovna sodelavka za razvoj kadrov, strategije učinkovitega upravljanja starejših zaposlenih, razvoj učinkovitega mentorstva

Bojana: "Mentorica in iskalka vzvodov v ljudeh, ki jim privabi na usta nasmeh in v srca pogum, da naredijo spremembo. Navdušena zbirateljica znanj, ki jih z veseljem delim. Po izobrazbi magistrica znanosti iz podjetništva in sociologinja s področja kadrovskega managementa, kar sta moja temelja, ki sem jih skozi svojo bogato poslovno kariero krepila v mednarodnih korporacijah in domačih družinskih podjetjih. Tako dolgo, da sem nabrala dovolj praktičnih izkušenj, s katerimi lahko sedaj pomagam in svetujem pri kadrovskih, komunikacijskih in organizacijskih izzivih podjetij in posameznikov.

Navdihuje me delo z ljudmi, ker jih lahko s svojim znanjem in izkušnjami podprem, da dosežejo svoje cilje ali da znajo pogledati na stvari na drugačen način. Spoštujem različnost in navdušujem ljudi k iskanju novih znanj. Nudim podporo na področju mentorstva, medgeneracijskega sodelovanja, izobraževalnih modulov, razvoja kadrov in pri pripravi ter uvajanju strategije učinkovitega upravljanja starejših zaposlenih.

Vsako podjetje ima specifične potrebe in z neobremenjenim pogledom »od zunaj« ter širokim naborom izkušenj, pomagam, da skupaj ustvarjamo učinkovite rešitve in programe, da podjetja zmorejo pot stalnih sprememb. Kot online e-mentorica delujem tudi v virtualnem učnem okolju, ki nudi dodatno tehnološko podporo nenehnim potrebam po učenju. Trdno verjamem, da deljenje znanj, vodi do novih spoznanj."