BOJANA DREV

Bojana: "Mentorica in iskalka vzvodov v ljudeh, ki jim privabi na usta nasmeh in v srca pogum, da naredijo spremembo. Navdušena zbirateljica znanj, ki jih z veseljem delim. Po izobrazbi magistrica znanosti iz podjetništva in sociologinja s področja kadrovskega managementa, kar sta moja temelja, ki sem jih skozi svojo bogato poslovno kariero krepila v mednarodnih korporacijah in domačih družinskih podjetjih. Tako dolgo, da sem nabrala dovolj praktičnih izkušenj, s katerimi lahko sedaj pomagam in svetujem pri kadrovskih, komunikacijskih in organizacijskih izzivih podjetij in posameznikov.

Navdihuje me delo z ljudmi, ker jih lahko s svojim znanjem in izkušnjami podprem, da dosežejo svoje cilje ali da znajo pogledati na stvari na drugačen način. Spoštujem različnost in navdušujem ljudi k iskanju novih znanj. Nudim podporo na področju mentorstva, medgeneracijskega sodelovanja, izobraževalnih modulov, razvoja kadrov in pri pripravi ter uvajanju strategije učinkovitega upravljanja starejših zaposlenih.

Vsako podjetje ima specifične potrebe in z neobremenjenim pogledom »od zunaj« ter širokim naborom izkušenj, pomagam, da skupaj ustvarjamo učinkovite rešitve in programe, da podjetja zmorejo pot stalnih sprememb. Kot online e-mentorica delujem tudi v virtualnem učnem okolju, ki nudi dodatno tehnološko podporo nenehnim potrebam po učenju. Trdno verjamem, da deljenje znanj, vodi do novih spoznanj."