ORGANIZACIJA IN IZVEDBA DOGODKOV

Pop-up marjetinški projekti

Ker želite na časovno in lokacijsko omejen, unikaten in atraktiven način opozoriti nase izbrano ciljno skupino uporabnikov vaše storitve ali kupce vaših izdelkov.

Za vas izdelamo koncept pop-up, poskrbimo za tehnikalije in projekt izpeljemo od A-Ž. Takšen promocijski dogodek je vedno edinstven in nepozaben.

Organizacija in izvedba dogodkov

Ker se ne utegnete, niti se ne želite ukvarjati z režijo, sceno in s scenarijem, odrom, lučkami, ozvočenjem, moderatorjem in hostesami, nastopajočimi in animacijo, pogostitvijo in darilci, s celotnim načrtovanjem poteka in prijavo prireditve, najemanjem varnostnikov in mobilnih sanitarijev, adremo za povabljene in informiranje, ...

(Pomagamo vam pri organizaciji in izvedbi vašega dogodka, ne glede na vrsto, velikost, priložnost, lokacijo, .... od internega korporacijskega dogodka, VIP zasedbe za partnerje, konferenče ali izobraževalne, otvoritvene ali zabavne, ... DOgodke)

Promocije in pospeševanje prodaje

Ker želite svoje izdelke in storitve v najboljši in v največji meri predstaviti svojim potencialnim kupcem, ker želite svoje stranke obvestiti o novostih v vaši ponudbi, ker želite izvedeti kaj uporabniki menijo o vaši ponudbi, ker želite utrditi svojo blagovno znamko in ker želite kupce nagraditi za lojalnost. Pomagali vam bomo z dobro načrtovano in zamišljeno akcijo!

(promoTeam ekipo izobrazimo, opremimo s promocijskimi materiali in odenemo v ustrezna oblačila, koordiniramo in nadziramo izvedbo, merimo uspešnost glede na kazalnike in poročamo o izvedenih demostracijah, degstacijah, vzorčenju, uličnih gverilah, umetniško animacijskih izvedbah, ...)