ZA MLADE IN ŠOLE

Za več informacij o izvedbi delavnic za učence od 6. do 9. razreda nam pošljite vabilo za oddajo ponudbe oz. povabilo na sestanek. Z veseljem vam bomo predstavili program in z vami delili pretekle izkušnje. Prosimo, da izpolnite spodnji obrazec:

ZAKAJ IZKUSTVENE DELAVNICE ZA OPOLNOMOČENJE UČENCEV?

Ker učence vzpodbudimo, da razmišljajo o sebi in svojih potencialih na drugačen način, pogledajo na stvari iz drugega zornega kota in identificirajo izzive.

KAKO?

Skozi izkustvena doživetja na delavnici in z medsebojno podporo sošolcev se učenci opolnomočijo v smislu prepoznavanja lastnih potencialov, virov moči, želj in načrtov za prihodnost, z zmožnostjo pogledati na stvari na drugačen način in iz drugega zornega kota, uporabiti kreativne metode za iskanje rešitev in izdelati osebni akcijski načrt 'Moj načrtovalnik'.

KAJ PA REZULTATI?

Boljša samopodoba in ustvarjeni pogoji za krepitev samozavesti. Zavedanje svojih potencialov in jasnejše razmišljanje o željeni prihodnosti, poklicni poti in negovanju odnosa sam s seboj. ...

»Znanstveniki so ugotovili, da malo pogumno dejanje sodelovanja z drugo osebo, ko izberemo zaupanje namesto cinizma, radodarnost namesto sebičnosti, povzroči, da možgani zažarijo v tihi radosti.« (Natalie Angier)