BOŠTJAN PALČIČ

Boštjan: "Okrog štedilnika se vrtim že približno 30 let. Veseli me vse, kar je povezano s kulinariko.

Rad imam urejeno in pozitivno okolje. Tudi za podjetja in za medsebojne odnose velja, da se lahko razvijajo in zagotavljajo stabilnost, uspešnost in učinkovitost, če ustvarijo takšno okolje: urejeno in pozitivno.

Kuhanje ni samo mešanje kuhalnice in slepo sledenje receptom. Zahteva odlično organizacijo in hkrati dovoljuje kreativen pristop. Lahko uporabimo lastne ideje in eksperimentiramo.

Jed, ki jo postrežemo našim gostom je kot naše ogledalo. Odraža kako smo organizirani, kako smo pripravljeni na izzive, kje so naše meje in do kam si upamo iti. Če se vse poklopi, je tudi krožnik lep in hrana okusna. Kuhar ponosem in gostje zadovoljni ...

Z mano boste lahko doživeli edinstveno timsko izkušnjo in spoznali, da lahko tudi skozi tako vsakdanje opravilo kot je kuhanje, vnesete v svoje življenje in življenje na delovnem mestu navihanost, estetiko in romantiko.

Skozi kulinrčni pristop in s pomočjo ekipnega duha vas želim med drugim pripeljati tudi do spoznanja, kako pomembno je sodelovanje in spoštovanje in, da so meje največkrat samo v naših glavah."