Splošne informacije in pogoji

Informacije o kotizacijah

1) Udeleženci, za katere je plačnik podjetje

250,00 eur + DDV (cena velja na delavnico, če je prijavljeni udeleženec prisoten samo na eni transformacijski delavnici)

225,00 eur + DDV (cena velja na delavnico, če je prijavljeni udeleženec prisoten na dveh ali treh transformacijskih delavnicah)

200,00 eur + DDV (cena velja na delavnico, če je prijavljeni udeleženec prisoten na štirih ali petih transformacijskih delavnicah)

⃝     Za udeležence iz istega podjetja (dva ali več) se pri kotizaciji za vsakega udelženca odšteje 10,00 eur (neto).

2) Udeleženci - fizične osebe

210,00 eur + DDV (cena velja na delavnico, če je prijavljeni udeleženec prisoten samo na eni transformacijskii delavnici)

189,00 eur + DDV (cena velja na delavnico, če je prijavljeni udeleženec prisoten na dveh ali treh transformacijskih delavnicah)

→ 168,00 eur + DDV (cena velja na delavnico, če je prijavljeni udeleženec prisoten na štirih ali petih transformacijskih delavnicah)

⃝    Fizične osebe imajo možnost plačila na 2 obroka, pri čemer mora 2. obrok biti plačan pred terminom izbrane delavnice.

⃝    Posebna ponudba: za prijave do 31. 7. na sklop več delavnic (vsaj 2 ali več) in plačilo kotizacije po predračunu, se prizna dodaten 3% popust na skupni znesek. Velja za podjetja in fizične osebe.

3) Kotizacija za Re-Bonding izkustveno kulinarično delavnica in artistična animacija ob minimalni prisotnosti udeležencev (12) je cena 150,00 eur + DDV. Cena velja za podjetja in fizične osebe.

V ceni je zajeto: organizacija in izvedba, uporabnina prostora, potrošni materiali, dobrodošlica, napitki in prigrizek ob odmoru in kosilo.

Prijavite se lahko TUKAJ

Za izvedbo ene trasformacijske delavnice je potrebna minimalno število udeležencev - to je 10. Število udeležencev za vsako delavnico je omejeno in ne more presegati 20 udeležencev ( zaradi zagotavljanja standardov kakovosti izvedbe in upoštevanja morebitnih potrebnih ukrepov, povezanih s COVID-19).

Kotizacija se nakaže na osnovi prijave ter poslanega predračuna na transakcijski račun Zavoda Emendo Gavce. S plačilom kotizacije pred dogodkom je za udeležence udeležba potrjena.

Morebitne odpovedi sprejemamo dva dni pred začetkom posamezne delavnice. Po tem datumu plačane kotizacije ne vračamo.

Organizator ima pravico izvedbo odpovedati, v kolikor se ne doseže minimalno število prijav ali nastopijo kakršnikoli drugi pogoji, ki bi onemogočili izvedbo delavnic. Za že prejeta nakazila po predračunu, se organizator zavezuje, da bo kotizacije plačnika vrnil v roku 3eh dneh od odpovedi izvedbe delavnice.