SOUSTVARJAMO TEAME ZA PRIHODNOST

NAJAVA DOGODKA

Predstavitev operacije »Soustvarjamo teame za prihodnost«

24. septembra 2019

od 9.00 do 11.00

Herbal glamping resort Ljubno

Želite ustvarite večjo vrednosti za kupca z manj kapitala?

in

se ubadate z izzivi, kot so kadri prihodnosti in razmišljate, kako razvijati vaše zaposlene v soustvarjalce vašega podjetniškega ekosistema?

Na dogodku vam bomo predstavili možnosti za pridružitev na dveh izobraževalnih modulih, kjer boste lahko nadgradili svoja znanja in okrepili vaše potenciale za spopadanje, z edino stalnico v življenju, s spremembami.

Na dogodku bomo gostili direktorico družinskega podjetja Vivapen d. o. o. iz Celja, Petra Melanšek. »Iz prve roke« se boste lahko seznanili s primerom iz prakse na področju razvoja kadrov.

Pridružite se nam na sproščenem dogodku v odličnem ambientu Herbal glamping resorta na Ljubnem.

9.00 - 9.15 Zbiranje in dobrodošlica

9:15 - 10:15 Predstavitev operacije in klepet s Petro

10:15 - 11.00 Pogostitev in mreženje

Po končanem uradnem delu sledi še voden ogled resorta.

Prijave

Udeležba je za vse udeležence BREZPLAČNA. Obvezna pa je prijava preko e-prijavnice spodaj, do vključno petka, 20. septembra 2019.

Predstavitev projekta

Partnerji projekta: Zavod Emendo Gavce, SAŠA Inkubator d. o. o., SŠGZ, Občina Šoštanj

Namen operacije:

Razvit in izveden program v sklopu operacije pomeni popolnoma nov in celovit pristop osveščanja in učenja vodilnih v podjetij in njihovih timov za povečanje podjetnosti, ustvarjalnosti in inovativnosti. Rezultat izvedene operacije bo določeno število poslovnih modelov podjetij in določeno število modelov razvoja kadrov v podjetjih. V tem se v celoti nanaša na OP-Ukrep »Ustvarjanje delovnih mest: Spodbujanje podjetniških aktivnosti in inovativnih razvojnih partnerstev«, ki predvideva podporo aktivnostim za povečanje podjetnosti, ustvarjalnosti in inovativnosti ....., kot npr.: razvoj primernih orodij za aktivacijo, vzpostavitev neformalnih mrež za spodbujanje podjetništva.

Cilj operacije:

Dolgoročni cilj: Zagotoviti sodobno obliko podpornih storitev za podjetja ter njihove zaposlene, razvoj in spodbujanje podjetniške dinamike in človeških potencialov za nova delovna mesta, zagotavljanje sodobnih podpornih storitev vključno z razvojem novih programov.
Kratkoročni cilj: razvoj in priprava novega, celovitega, inovativnega in kakovostnega programa osveščanja in učenja vodilnih v podjetjih ter njihovih timih, pilotna izvedba novo razvitega programa ter preko tega doseči večjo usposobljenost v podjetju in nove poslovne modele.

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.