TANJA BOGATAJ

Tanja: 'Sem certificirana kovčinja, svetovalka in trenerka s področja vodenja ter osebnostnega in poslovnega razvoja.


Že v letu 2011, ko sem postala certificirana kovčinja, sem vedela, da bom nekoč služila kot kovčinja, vendar sem kovčing najprej uporabljala vrsto let pri vodenju in se tudi specializirala za kovčinjo za vodenje in vodije. Pred tremi leti sem se odločila, da svojo uspešno 18-letno kariero v državni upravi, od pripravnice do strokovne sodelavke, svetovalke, generalne direktorice in zadnja 3 leta državne sekretarke za okolje, zeleno gospodarstvo in javno upravo, zaključim in se soočim z novim izzivom, s samostojno podjetniško potjo.

Kombinacija športa in umetnosti od otroštva naprej, leta učenja in prakse na področjih prava, političnih ved, managementa, vodenja in coachinga ter več kot 15 let delovanja z vodji in managerji na najvišjih položajih tako v javni upravi kot v zasebnem in nevladnem sektorju so mi omogočili pridobiti in razviti široko paleto znanj, izkušenj in veščin za podporo visoko učinkovitim posameznikom in timom pri doseganju želenih osebnih in profesionalnih ciljev.

Verjamem, da imamo ljudje neomejene sposobnosti za učenje, ustvarjanje in izboljševanje. Kot kovčinja delujem s posamezniki, vodji, timi in skupinami, in jim pomagam pri njihovem osebnostnem in poslovnem razvoju ter odpravi ovir na poti do ciljev. Moj pristop je celosten in skozi perspektivo vodenja, tako da lahko z različnimi metodami, tehnikami in orodji prilagodim program in pristop zahtevam in potrebam naročnika in je cilj dosežen za stranko na kar najbolj učinkovit in zadovoljujoč način.