KAJ LAHKO NAREDIMO SAMI ZA SPREMEMBE NA BOLJE?


Ali vas zanima, kakšne potenciale imate in kako jih lahko obrnete sebi v prid?

Smo v časih nenehnih sprememb in oblikovanja nove realnosti, pri čemer nemalokrat naletimo tudi na kakšno oviro (osebno, družbeno, tehnično ...). Znajdemo se v situaciji, ko kar naenkrat ne vemo, kam, kako, zakaj, ...Zato je dobro, da pogledamo na stvari z drugega zornega kota in se oborožimo s primernimi strategijami za boljšo prihodnost.


Pridružite se nam v četrtek, 17. decembra 2020 ob 18. uri na dveurni brezplačni izkustveni online delavnici, na kateri bomo trenirali:


  • Kako lahko okoliščine izkoristim za to, da se pripravim na želeno prihodnost ter okrepim svoje potenciale, ki mi lahko pomagajo doseči spremembe na bolje?

  • Kako lahko na okoliščine pogledam z različnih perspektiv?
  • Kakšno korist zame predstavlja usmerjenost v prihodnost in rešitve?
  • Zakaj naj ohranim upanje in osredotočenost na to, kar že imam?
  • Kaj mi je že na voljo in mi nudi možnosti prilagajanja na novo realnost?
Delavnica je brezplačna. Je pa obvezna prijava. Prijavite se TUKAJ


Ob prijavi vam bomo poslali povezavo do spletnega srečanja na ZOOM aplikaciji. Pa kar brez strahu, pridružite se samo s klikom na povezavo, za kar pa ne potrebujete nobenega hudega znanja.


PREDSTAVITEV PREDAVATELJICE: Z vami bo varen in učinkovit online prostor soustvarjala mag. Barbara Zacirkovnik, ustanoviteljica in direktorica Zavoda Emendo ter kreatorka blagovne znamke in istoimenskega programa za razvoj in izobraževanje TiBi fitnes za kadre.


Barbara je moderatorka izobraževalnih procesov na izkustvenih delavnicah ter coachinja za odkrivanje potencialov, ravnanje s spremembami in usmerjenost posameznikov in skupin v rešitve.

Če kdaj - potem je zdaj pravi čas, da odkrijete in izkoristite svoje potenciale! Naj bo to vaše darilo sebi, da se pripravite na skok v (še nikoli prej) tako težko pričakovano novo leto, v leto 2021, in si zagotovite, da boste imeli glavno vlogo pri soustvarjanju sprememb na bolje!


Delavnica bo potekala v soorganizaciji Zavoda Emendo in Mladinskega centra Šmartno ob Paki.